>Var bange for at efterspørgslen< 

Nej det var som om BamseMadsen var bange for at efterspørgslen nu gik i stykker så man bliver bange for at folk de ikke brugte nok som en god sjat gang i på min penge hvad blev resultatet af at man gav folk flere penge mellem hænderne virksomheder de var presset i forvejen.

De stod overfor markant højere energipriser i deres produktion råvarer priserne er stede og den her reaktion så så man havde med at lave lønningerne og indkomst generelt følge med op det betyde at virksomhedens omkostninger sted endnu mere så du fik den her Lund pris spiral op igennem 70’erne.

Virksomheder de regere ved at fyre en masse medarbejdere får altså både inflation og stigende arbejdsløshed der med at gå rundt og ingenting lave i stedet for at lave et samfund det er jo tragisk for den enkelte men det betyder også du får nogle flere skattekroner end det betyder.

Det er starten af 80’erne der kommer ikke op på 10 % og det er højt det højt og i 82 % så det er virkelig virkelig højt her i slutningen af 70’erne og starten af 80’erne god aften vi har netop fejrede julen og Solhverv.

 Poul Schlüter har lagt ansigtet i alvorlige folder under sin første nytårstale som statsminister regner vi ikke netop med at 1983 bliver et svært år for os alle sammen jo det gør vi.

Hhan varsler hårde tider for danskerne og en stramDet her det er sandelig ikke en traditionel tale begyndende løfter det blev en tale om de følgende år bliver kaldte fattig 80’erne.